Ötletek - Eszközök

Ötletek weboldalak készítése előtt

Milyen színeket szeretne honlapján?

Google, Yahoo és a többi keresőmotor.

Keresse meg, hogy regisztrálható-e azÖn által kiválasztott domain név?

Fontos eszköz, ha linkcserében gondolkodik.

Kérdések és válaszok gyűjteménye.

Kérjen Ajánlatot

Saját, vagy céges honlapot szeretne? Írja meg nekünk elképzeléseit és szakértőink újabb ötletekkel és tanácsokkal látják el.

Tipp: Gyűjtse össze gondolatait egy Word vagy Excel táblázatban, így a kezdeti lépéseknél időt spórol meg!

Ötletek Honlaptervezéshez

Sok dolgot kell figyelembe venni, amikor honlapot szeretnénk. Az alábbi pontok segítséget nyújtanak leendő honlapja tervezésekor. Ezeket a pontokat részletesen elemezzük, mielőtt belekezdünk honlapjának fejlesztésébe.

1.Célközönség

A honlap mindenkinek készül, bárki látogathatja majd? Vagy egy célközönség számára, úgymint: szakemberek részére, fényképészeknek talán művészeknek? Szeretne valamit árulni a honlapon?

2.Struktúra

Hogyan képzeli el az információ szerkezetét? Hány oldalból álljon a honlap?
Gondolkodjon kategóriákban! Úgymint: Főoldal, Magunkról, Kapcsolat stb. Ha eladni kíván, milyen kategóriákra szeretné termékeit osztani?

3.Tartalom

Van már kész szöveges tartalma céges szórólapokon, vagy egyéb marketinges kiadványban? Szeretné hasznosítani ezt a tartalmat honlapján, vagy át kell dolgozni azt, hogy a honlap oldalaira kerülhessen?

4.Megjelenés

A honlap célközönségét figyelembe véve, gondolkodjon néhány grafikus elemen. Van-e céges logója, rajzok, vagy képek, amiket fel lehet használni internetes oldalain, vagy segítségre van szüksége ezek elkészítésében, megtervezésében?

5.Kedvencek

Mialatt böngészi az internetet jegyezzen fel olyan oldalakat, amelyek valamiért elnyerik tetszését. Írja le, hogy miért tetszenek! (Külső megjelenés, színek, képek, ikonok stb.)

6.Űrlapok

Szüksége van olyan oldalakra a honlapon, ahol információt szeretne gyűjteni az oldalt látogatóktól és ezeket az űrlapokat utána emailben megkapni? Talán egy Kapcsolatok űrlap?

7.Elektronikus kereskedelem

Szeretné az interneten termékeit árulni? Hogyan?