Portfólió - Háttér

Ezeken az oldalakon megismerkedhet eddigi tevékenységünnkel és néhány eddig elkészített honlap fejlesztéssel.

Tekintse meg néhány eddigi munkánkat.

Ügyfeleink helyezései internetes keresőkben.

Ügyfeleink a 134 designs-ról

Pagerank Ellenőrző

Ellenőrizze le saját, vagy bármely honlapnak a PageRank számát. Minél magasabb PageRank számú oldalak mutatnak az Ön weblapjára, annál jobb helyen szerepel majd a Google keresőben.

Tipp: Konzultáljon szakembereinkkel, hogy megtudja, hogyan növelheti oldal PageRank helyezését!

Rólunk írták

"Mindenki kutatja az üzleti siker titkát és hamar rá kell jönnie, hogy ez egy nagyon összetett jelenség. Kell hozzá egy jó üzleti irányzat, egy ütőképes csapat, megfelelő megjelenési forma és olyan megbízható partnerek,mint a 134designs. Az első kettőben bízom, a honlapunk pedig önmagáért beszél!"
W. Diána
 

„Új honlapunknak köszönhetően sokkal több potenciális ügyfél látogat el honlapunkra, akik közül sokan igénybe is veszik szolgáltatásainkat. Sokkal átláthatóbb és jobban navigálható a honlap, mint régebben.”

K. Zoltán
 
"Ma már úgy gondolom, hogy akinek nincs Internetes honlapja, az nincs. Ha van honlap, az pedig nagyon nem mindegy, hogy milyen. Iskolánkat a -meglévő honlap miatt is- , más iskolákkal összehasonlítva egyre többen választják. Honlapot nagyon sokan tudnak készíteni, de jól átlátható és ízléses munkát az 134designs-tól kaptunk. "
L. József